SSL Certifikati

Osigurajte svoje web mjesto i podignite razinu povjerenja posjetitelja.
U našoj ponudi imamo certifikate koji će pokriti sve potrebe sigurnosti.

Odaberi razinu provjere valjanosti

Domain Validation (DV)

Osnovna sigurnost

Provjera valjanosti domene. Izdaje se u roku nekoliko minuta. Idealno za blogove i osobne web stranice.

Kupi

Organization Validation (OV)

Jaka poslovna razina sigurnosti

Osnovna provjera identiteta. Idealno za web stranice malih tvrtki i stranice koje prihvaćaju osjetljive podatke.

Kupi

Extended Validation (EV)

Maksimalna zaštita i povjerenje

Potpuna provjera identiteta. Idealno za poslovne stranice i e-trgovine koje traže maksimalno povjerenje kupaca.

Kupi

Nisi siguran koji odabrati? Pomoći ćemo ti u odabiru

Što je SSL?SSL Certifikati temeljni su za internetsku sigurnost. Koriste se za uspostavljanje šifrirane veze i omogućuju sigurni prijenos podataka između web preglednika ili korisničkog računala i poslužitelja ili web mjesta.

 • Uspostavlja sigurnu vezu između web preglednika i poslužitelja
 • Šifrira komunikaciju radi zaštite osjetljivih podataka koje vam šalju kupci
 • Postavlja lokot pored web adrese u internet pregledniku
 • Ovjerava identitet organizacije

Standard SSL (Domain Validated) Certifikati su najjednostavnija i najčešća vrsta SSL certifikata. OV i EV Certifikati također potvrđuju identitet tvrtke ili organizacije koja posjeduje certifikat pružajući veće povjerenje krajnjim korisnicima.

Uz naše usluge SSL certifikata* nećete morati poduzimati ručne korake za podešavanje i postavljanje novih certifikata svake godine. Nalog za obnavljanje generiramo automatski kada se vaš certifikat približi kraju svoje valjanosti. Nakon plaćanja automatski ćemo konfigurirati, potvrditi i osigurati vaš novi certifikat umjesto vas.

*Vaša domena mora biti hostirana od istog pružatelja usluga hostinga koji je prodao SSL certifikat, a poslužitelj mora koristiti cPanel, Plesk ili DirectAdmin.

Poboljšajte rangiranje na tražilicama

Uspostavite povjerenje i povećajte internetsku sigurnost posjetitelja i poslovanja.

Google želi učiniti web sigurnijim a veliki dio toga uključuje osiguravanje sigurnih web stranica kojima posjetitelji pristupaju putem Googlea. Radi toga web stranice koje koriste SSL imaju veći rang u rezultatima pretraživanja.

Postoji puno više razloga zašto dodati SSL web stranici:

Enkripcija osjetljivih podataka
Zaštita privatnosti korisnika
Sigurne online transakcije
Aktiviraj HTTPS i ikonicu lokota
Dokazivanje legitimiteta
Povećanje SEO ranga

Internet preglednici su se promijenili, nemojte zaostajati

Web stranice koje se ne poslužuju putem HTTPS-a sad se prikazuju kao 'nesigurne' u web preglednicima. Ne dopustite da vaše web mjesto bude jedno od njih. Dodajte SSL već danas.
Osigurajte svoj web stranicu u nekoliko minuta s našom potpuno automatiziranom dodjelom i postavljanjem

Nadogradite na Extended Validation SSL

Iako se svi SSL certifikati koriste sličnim metodama zaštite i provjere valjanosti podataka, razina povjerenje koje pružaju varira.

Extended Validation Certifikati nude najvišu razinu provjere i povjerenja. Oni potvrđuju i prikazuju naziv i mjesto tvrtki i organizacija kako bi kupcima dali dodatno povjerenje.


Domain Validation (DV)

Organization Validation (OV)

Extended Validation (EV)


Saznajte više o Extended Validation SSL Certifikatima

Pomozite mi da odaberem pravi tip certifikata

Iako je potreba za mrežnom sigurnošću univerzalna, nisu svi SSL certifikati jednaki. Vodič u nastavku osmišljen je kao bi vam pomogao u odluci koji tip certifikata odgovara vašim potrebama.

Domain Validation (DV)

 • Potvrđuje vlasništvo i kontrolu samo naziva domene
 • Izdaje se u nekoliko minuta
 • Održava usklađenost preglednika

Idealno za ne-kritične web stranice

Zamislite DV više kao karticu pretplate - ne potvrđuje tko ste zaista, zahtjevi za dobivanje su minimalni i izdaje se vrlo brzo.

Pretraži Domain Validation Certifikate

Organization Validation (OV)

 • Poboljšana provjera valjanosti, uključujući provjeru identiteta podnositelja zahtjeva
 • Izdanje u roku od jednog dana
 • Održava usklađenost preglednika

Idealno za osjetljivije web stranice kao što su stranice za prijavu

Zamislite OV kao dobivanje vozačke dozvole - više koraka za proći nego za karticu pretplate, ali pouzdanija kao oblik identifikacije.

Pregledajte Organization Validation Certifikate

Extended Validation (EV)

 • Pristup autentifikaciji zasnovan na standardima, predstavlja najvišu razinu autentifikacije za SSL certifikate
 • Obično se izdaje u roku od 1-3 dana
 • Održava usklađenost preglednika i ostale industrijske sukladnosti

Idealno za osjetljive web stranice, uključujući e-trgovinu, mrežno bankarstvo, registracije računa

Zamislite EV kao dobivanje putovnice - mnogo strožiji postupci, dulje vrijeme isporuke i više provjere tko ste nego s karticom pretplate ili vozačkom dozvolom. Međunarodno prepoznat kao najpouzdaniji način potvrde vašeg identiteta.

Pregledajte Extended Validation Certifikate
 • RapidSSL

  RapidSSL® certifikati pomažu vam u zaštiti transakcija vaših kupaca do 256-bitnom enkripcijom podataka i provjerom autentičnosti web mjesta. Kupite certifikat i ubrzajte upis putem automatizirane provjere kontrole domene. Najbolje od svega je što su naši SSL certifikati među najpristupačnijim u industriji.

  75,00 kn
  Saznaj više
 • GeoTrust QuickSSL Premium

  Brzo osigurajte svoju web stranicu. GeoTrust® QuickSSL® Premium certifikati jedan su od najbržih načina da započnete zaštitu mrežnih transakcija i aplikacija SSL-om. Uz postupak automatske provjere autentičnosti i izdavanja potrebno je samo nekoliko minuta da biste dobili svoj QuickSSL Premium SSL certifikat. Nakon toga upravljanje i obnavljanje certifikata je brzo. Uz GeoTrust dobivate jeftin SSL bez žrtvovanja praktičnosti, izbora ili pouzdanosti.

  409,00 kn
  Saznaj više
 • GeoTrust True BusinessID

  SSL poslovne klase - samo bolji. Što se tiče odabira SSL sigurnosti za vaše poslovanje, imate puno izbora. Uz GeoTrust, odluka je lagana. GeoTrust® True BusinessID SSL certifikati daju vašim kupcima do znanja da je vaša web lokacija pouzdana i da njihovu sigurnost shvaćate dovoljno ozbiljno da biste je dobili od globalno pouzdanog tijela za izdavanje certifikata.

  569,00 kn
  Saznaj više
 • DigiCert Secure Site

  Zaštitite promet svojih web stranica ili e-pošte industrijskom enkripcijom od 2048-bitne šifre SSL certifikatom sigurne web lokacije.

  2.516,40 kn
  Saznaj više
 • GeoTrust True Business ID with EV

  Dajte snažnu sigurnosnu izjavu zelenom adresnom trakom. GeoTrust® True BusinessID s EV (proširena provjera valjanosti) naš je vrhunski SSL sigurnosni proizvod poslovne klase koji vizualno potvrđuje najvišu razinu provjere autentičnosti dostupnu među SSL certifikatima. Zelena traka govori sve. Posjetitelji web stranica doista primjećuju kada adresna traka postane zelena u njihovim preglednicima s visokom sigurnošću i kad se organizacijsko polje počne okretati između naziva vaše tvrtke i GeoTrusta.

  999,00 kn
  Saznaj više
 • DigiCert Secure Site EV

  SSL certifikati s proširenom provjerom valjanosti sigurne web stranice (EV) štite vašu najcjenjeniju imovinu - vaše kupce i vašu robnu marku - od krađe identiteta i mrežnih prijevara.

  6.275,23 kn
  Saznaj više
 • RapidSSL Wildcard

  RapidSSL® Wildcard certifikati pomažu vam osigurati više poddomena jednim jeftinim SSL certifikatom izdanim na * .tvojadomena.com. Zaštitite osobne podatke svojih kupaca do 256-bitnom enkripcijom. Automatizirana provjera valjanosti kontrole domene olakšava provjeru autentičnosti web mjesta. U RapidSSL-u vjerujemo u pružanje SSL zaštite koja vam je potrebna po konkurentnoj cijeni.

  649,00 kn
  Saznaj više
 • GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard

  Brzo osigurajte svoju domenu i sve poddomene iste razine. GeoTrust QuickSSL Premium Wildcard certifikati jedan su od najbržih načina da započnete štititi sve svoje poddomene na jednom certifikatu. Naš automatizirani postupak provjere autentičnosti e-pošte znači da certifikat dobivate za nekoliko minuta. Uz zamjenske certifikate QuickSSL Premium dobivate neograničene poddomene i na neograničenom broju poslužitelja - jedan certifikat koji će se prilagoditi kako vaše poslovanje raste.

  1.830,00 kn
  Saznaj više
 • GeoTrust True Business ID Wildcard

  Pojednostavite upravljanje certifikatima uz pogodnost Wildcard certifikata. GeoTrust® True BusinessID Wildcard certifikati omogućuju vam zaštitu više poddomena na jednom certifikatu, smanjujući vrijeme upravljanja i troškove. Bilo da se radi o početnoj stranici vaše tvrtke ili imenu hosta vašeg poslužitelja pošte, vaš je cilj zaštita osjetljivih podataka - a to je i naš cilj.

  2.769,00 kn
  Saznaj više

Što je SSL Certifikat?

SSL certifikati omogućuju šifriranje podataka na Internetu i omogućuju siguran prijenos podataka s web poslužitelja u preglednik. Pomoću SSL-a vaša web lokacija može koristiti https protokol i prikazat će lokot u web preglednicima krajnjih korisnika kako bi naznačila da je veza sigurna.

Zašto trebam SSL certifikat?

SSL certifikati važan su dio interneta. Oni ne samo da šifriraju komunikaciju između vašeg računala i poslužitelja na kojem se nalazi web mjesto, već također pružaju potvrdu da je web mjesto ono za što tvrdi da jest.

Koje su različite vrste SSL-a?

Postoje 3 različite razine provjere na kojima se temelje SSL certifikati. Provjera domene (DV), organizacija (OV) i proširena provjera (EV). Glavna razlika između vrsta certifikata odnosi se na informacije koje tijelo za ovjeravanje, RapidSSL, GeoTrust i DigiCert zahtijeva i provjerava kako bi izdalo certifikat. Viša razina certifikata zahtijeva više informacija i često se prikazuje na traci preglednika. EV SSL, na primjer, mijenja traku preglednika u zeleno i prikazuje naziv organizacije posjetiteljima kako bi stvorio više povjerenja.

Što je Wildcard SSL certifikat

Wildcard SSL certifikat pruža iste značajke šifriranja i provjere autentičnosti kao i drugi SSL certifikati, ali se također može primijeniti na neograničeni broj poddomena web mjesta. Wildcard SSL certifikat podržava korijensku domenu (domena.com), kao i njegove poddomene. Saznaj više

Koje su prednosti EV SSL certifikata?

EV ili Extended Validation, najviša je klasa SSL-a koja je danas dostupna i daje vašoj web lokaciji više vjerodostojnosti i povjerenja od ostalih SSL certifikata. Uključuju značajke poput zelene adresne trake i prikaza imena vaše tvrtke koje dokazano povećavaju povjerenje potrošača.

Naši SSL certifikati potječu od najpouzdanijih marki u internetskoj sigurnosti.