SSL Certifikati

Osigurajte svoje web mjesto i podignite razinu povjerenja posjetitelja.
U našoj ponudi imamo certifikate koji će pokriti sve potrebe sigurnosti.

Odaberi razinu provjere valjanosti

Domain Validation (DV)

Osnovna sigurnost

Provjera valjanosti domene. Izdaje se u roku nekoliko minuta. Idealno za blogove i osobne web stranice.

Kupi

Organization Validation (OV)

Jaka poslovna razina sigurnosti

Osnovna provjera identiteta. Idealno za web stranice malih tvrtki i stranice koje prihvaćaju osjetljive podatke.

Kupi

Extended Validation (EV)

Maksimalna zaštita i povjerenje

Potpuna provjera identiteta. Idealno za poslovne stranice i e-trgovine koje traže maksimalno povjerenje kupaca.

Kupi

Nisi siguran koji odabrati? Pomoći ćemo ti u odabiru

Što je SSL?SSL Certifikati temeljni su za internetsku sigurnost. Koriste se za uspostavljanje šifrirane veze i omogućuju sigurni prijenos podataka između web preglednika ili korisničkog računala i poslužitelja ili web mjesta.

 • Uspostavlja sigurnu vezu između web preglednika i poslužitelja
 • Šifrira komunikaciju radi zaštite osjetljivih podataka koje vam šalju kupci
 • Postavlja lokot pored web adrese u internet pregledniku
 • Ovjerava identitet organizacije

Standard SSL (Domain Validated) Certifikati su najjednostavnija i najčešća vrsta SSL certifikata. OV i EV Certifikati također potvrđuju identitet tvrtke ili organizacije koja posjeduje certifikat pružajući veće povjerenje krajnjim korisnicima.

Uz naše usluge SSL certifikata* nećete morati poduzimati ručne korake za podešavanje i postavljanje novih certifikata svake godine. Nalog za obnavljanje generiramo automatski kada se vaš certifikat približi kraju svoje valjanosti. Nakon plaćanja automatski ćemo konfigurirati, potvrditi i osigurati vaš novi certifikat umjesto vas.

*Vaša domena mora biti hostirana od istog pružatelja usluga hostinga koji je prodao SSL certifikat, a poslužitelj mora koristiti cPanel, Plesk ili DirectAdmin.

Poboljšajte rangiranje na tražilicama

Uspostavite povjerenje i povećajte internetsku sigurnost posjetitelja i poslovanja.

Google želi učiniti web sigurnijim a veliki dio toga uključuje osiguravanje sigurnih web stranica kojima posjetitelji pristupaju putem Googlea. Radi toga web stranice koje koriste SSL imaju veći rang u rezultatima pretraživanja.

Postoji puno više razloga zašto dodati SSL web stranici:

Enkripcija osjetljivih podataka
Zaštita privatnosti korisnika
Sigurne online transakcije
Aktiviraj HTTPS i ikonicu lokota
Dokazivanje legitimiteta
Povećanje SEO ranga

Internet preglednici su se promijenili, nemojte zaostajati

Web stranice koje se ne poslužuju putem HTTPS-a sad se prikazuju kao 'nesigurne' u web preglednicima. Ne dopustite da vaše web mjesto bude jedno od njih. Dodajte SSL već danas.
Osigurajte svoj web stranicu u nekoliko minuta s našom potpuno automatiziranom dodjelom i postavljanjem

Nadogradite na Extended Validation SSL

Iako se svi SSL certifikati koriste sličnim metodama zaštite i provjere valjanosti podataka, razina povjerenje koje pružaju varira.

Extended Validation Certifikati nude najvišu razinu provjere i povjerenja. Oni potvrđuju i prikazuju naziv i mjesto tvrtki i organizacija kako bi kupcima dali dodatno povjerenje.


Domain Validation (DV)

Organization Validation (OV)

Extended Validation (EV)


Saznajte više o Extended Validation SSL Certifikatima

Pomozite mi da odaberem pravi tip certifikata

Iako je potreba za mrežnom sigurnošću univerzalna, nisu svi SSL certifikati jednaki. Vodič u nastavku osmišljen je kao bi vam pomogao u odluci koji tip certifikata odgovara vašim potrebama.

Domain Validation (DV)

 • Potvrđuje vlasništvo i kontrolu samo naziva domene
 • Izdaje se u nekoliko minuta
 • Održava usklađenost preglednika

Idealno za ne-kritične web stranice

Zamislite DV više kao karticu pretplate - ne potvrđuje tko ste zaista, zahtjevi za dobivanje su minimalni i izdaje se vrlo brzo.

Pretraži Domain Validation Certifikate

Organization Validation (OV)

 • Poboljšana provjera valjanosti, uključujući provjeru identiteta podnositelja zahtjeva
 • Izdanje u roku od jednog dana
 • Održava usklađenost preglednika

Idealno za osjetljivije web stranice kao što su stranice za prijavu

Zamislite OV kao dobivanje vozačke dozvole - više koraka za proći nego za karticu pretplate, ali pouzdanija kao oblik identifikacije.

Pregledajte Organization Validation Certifikate

Extended Validation (EV)

 • Pristup autentifikaciji zasnovan na standardima, predstavlja najvišu razinu autentifikacije za SSL certifikate
 • Obično se izdaje u roku od 1-3 dana
 • Održava usklađenost preglednika i ostale industrijske sukladnosti

Idealno za osjetljive web stranice, uključujući e-trgovinu, mrežno bankarstvo, registracije računa

Zamislite EV kao dobivanje putovnice - mnogo strožiji postupci, dulje vrijeme isporuke i više provjere tko ste nego s karticom pretplate ili vozačkom dozvolom. Međunarodno prepoznat kao najpouzdaniji način potvrde vašeg identiteta.

Pregledajte Extended Validation Certifikate
 • RapidSSL

  RapidSSL® certifikati pomažu vam u zaštiti transakcija vaših kupaca do 256-bitnom enkripcijom podataka i provjerom autentičnosti web mjesta. Kupite certifikat i ubrzajte upis putem automatizirane provjere kontrole domene. Najbolje od svega je što su naši SSL certifikati među najpristupačnijim u industriji.

  Od
  14,86 €/god
  Saznaj više
 • RapidSSL Wildcard

  RapidSSL® Wildcard certifikati pomažu vam osigurati više poddomena jednim jeftinim SSL certifikatom izdanim na * .tvojadomena.com. Zaštitite osobne podatke svojih kupaca do 256-bitnom enkripcijom. Automatizirana provjera valjanosti kontrole domene olakšava provjeru autentičnosti web mjesta. U RapidSSL-u vjerujemo u pružanje SSL zaštite koja vam je potrebna po konkurentnoj cijeni.

  Od
  122,63 €/god
  Saznaj više
 • GeoTrust True Business ID Wildcard

  Pojednostavite upravljanje certifikatima uz pogodnost Wildcard certifikata. GeoTrust® True BusinessID Wildcard certifikati omogućuju vam zaštitu više poddomena na jednom certifikatu, smanjujući vrijeme upravljanja i troškove. Bilo da se radi o početnoj stranici vaše tvrtke ili imenu hosta vašeg poslužitelja pošte, vaš je cilj zaštita osjetljivih podataka - a to je i naš cilj.

  Od
  361,58 €/god
  Saznaj više
 • DigiCert Secure Site

  Zaštitite promet svojih web stranica ili e-pošte industrijskom enkripcijom od 2048-bitne šifre SSL certifikatom sigurne web lokacije.

  Od
  328,63 €/god
  Saznaj više
 • DigiCert Secure Site EV

  SSL certifikati s proširenom provjerom valjanosti sigurne web stranice (EV) štite vašu najcjenjeniju imovinu - vaše kupce i vašu robnu marku - od krađe identiteta i mrežnih prijevara.

  Od
  819,66 €/god
  Saznaj više

Multi-year certificates allow you to pay a single discounted price for two or three years of SSL certificate coverage. When you purchase a multi-year SSL certificate, you lock in a single price for up to 3 years of coverage.

Initially, you will receive a certificate that is valid for the Certificate Authority Browser Forum's maximum allowed term (1 year and 1 month) with the right to unlimited certificate reissues during the order period.

Automated reissuance will occur automatically throughout the term to ensure continued protection for your website.

For example, a 2-year SSL certificate order works as follows: SSL certificate lifecycle

SSL certificates must be revalidated periodically. The maximum certificate lifetime is 13 months, requiring revalidation annually.

Benefits

 • Enjoy increasing discounts for each year of coverage that you purchase.
 • Remove the hassle of annual billing.
 • Annual validation. Yearly validation of identity in shorter validity certificates prevents potential fraud and spoofing.

Što je SSL Certifikat?

SSL certifikati omogućuju šifriranje podataka na Internetu i omogućuju siguran prijenos podataka s web poslužitelja u preglednik. Pomoću SSL-a vaša web lokacija može koristiti https protokol i prikazat će lokot u web preglednicima krajnjih korisnika kako bi naznačila da je veza sigurna.

Zašto trebam SSL certifikat?

SSL certifikati važan su dio interneta. Oni ne samo da šifriraju komunikaciju između vašeg računala i poslužitelja na kojem se nalazi web mjesto, već također pružaju potvrdu da je web mjesto ono za što tvrdi da jest.

Koje su različite vrste SSL-a?

Postoje 3 različite razine provjere na kojima se temelje SSL certifikati. Provjera domene (DV), organizacija (OV) i proširena provjera (EV). Glavna razlika između vrsta certifikata odnosi se na informacije koje tijelo za ovjeravanje, RapidSSL, GeoTrust i DigiCert zahtijeva i provjerava kako bi izdalo certifikat. Viša razina certifikata zahtijeva više informacija i često se prikazuje na traci preglednika. EV SSL, na primjer, mijenja traku preglednika u zeleno i prikazuje naziv organizacije posjetiteljima kako bi stvorio više povjerenja.

Što je Wildcard SSL certifikat

Wildcard SSL certifikat pruža iste značajke šifriranja i provjere autentičnosti kao i drugi SSL certifikati, ali se također može primijeniti na neograničeni broj poddomena web mjesta. Wildcard SSL certifikat podržava korijensku domenu (domena.com), kao i njegove poddomene. Saznaj više

Koje su prednosti EV SSL certifikata?

EV ili Extended Validation, najviša je klasa SSL-a koja je danas dostupna i daje vašoj web lokaciji više vjerodostojnosti i povjerenja od ostalih SSL certifikata. Uključuju značajke poput zelene adresne trake i prikaza imena vaše tvrtke koje dokazano povećavaju povjerenje potrošača.

Naši SSL certifikati potječu od najpouzdanijih marki u internetskoj sigurnosti.