E-mail sigurnost - zaštitite se!

Vratite kontrolu nad ulaznom poštom

Filtriranje dolazne e-pošte

Zaštiti svoju mrežu

Ukloni neželjenu poštu i viruse iz e-pošte prije nego dođu u tvoju mrežu

Od 2,50 €/mj/domena
Saznaj više Kupi

Filtriranje odlazne e-pošte

Zaštiti svoju reputaciju

Spriječi da neželjena pošta i virusi nesvjesno napuste tvoju mrežu

Od 2,50 €/mj/domena
Saznaj više Kupi

Arhiviranje e-pošte

Backup i usklađenost

Nikad više nemoj izgubiti e-poštu i osiguraj integritet podataka e-pošte radi zakonske usklađenosti

Od 57,75 €/god/domena
Saznaj više Kupi
Pokreće:

Blokira gotovo 100% virusa, malware i spama prije nego dođe do ulazne pošte

Filtriranje dolazne e-pošte daje sve ove prednosti ...

Potpuna zaštita pristigle pošte
Izuzetno precizno filtriranje
Jednostavno podešavanje
Povećaj kontinuitet i redundanciju ulazne e-pošte
Razne mogućnosti izvještavanja
Prijateljsko sučelje za potpunu kontrolu nad e-poštom
Povećaj produktivnost zaposlenika
Kompatibilan s bilo kojim poslužiteljem pošte

Filtriranje dolazne e-pošte filtrira svu dolaznu e-poštu i uklanja neželjenu poštu i viruse prije nego što ove prijetnje dođu do vaše mreže s gotovo 100% točnošću. Opsežna upravljačka ploča omogućuje vam potpunu kontrolu. Štoviše, u slučaju da vaš poslužitelj e-pošte ne radi, e-pošta će biti na čekanju. E-pošti na čekanju može se pristupiti, pročitati ju i odgovoriti na nju putem web-sučelja, što dodaje kontinuitet vašoj dolaznoj e-pošti!

Zašto vam je potreban profesionalni dolazni filtar?

Prestanite riskirati da IT mreža bude pod prijetnjom. Ako je vaša ulazna pošta svakodnevno krcata neželjenom poštom, to je znak da vam treba profesionalno rješenje filtra za dolaznu poštu. Nabavite potpunu zaštitu svoje pristigle pošte i oprostite se od prijetnji neželjene pošte, virusa i zlonamjernog softvera!

Kako radi

Nakon što se na vašu domenu (automatski) primijeni dolazni filtar i filtriranje aktivira, e-pošta će proći kroz oblak filtriranja SpamExperts. Dolazne e-adrese sigurno se analiziraju i skeniraju u stvarnom vremenu. Nisu potrebni nikakvi treninzi niti konfiguracije i sve funkcionira po postavljanju. Sve poruke koje se otkriju kao neželjena pošta premještaju se u karantenu, dok se željene poruke šalju na vaš poslužitelj e-pošte. Karantena se može nadzirati u jadnostavnom za korištenje SpamPanelu, putem izvješća e-pošte ili čak izravno u vašem klijentu e-pošte! Nema više gubljenja vremena na rješavanje neželjene pošte, jednostavno usmjerite svoju energiju na poslovne zadatke, a pritom imate potpunu kontrolu.

Filtriranje odlazne e-pošte pruža vam sve ove prednosti...

Nema više crnih lista
Zaštitite reputaciju svoje tvrtke i IT sustava
Izbjegavajte troškove povezane s uklanjanjem s popisa
Povećajte kontinuitet i isporuku odlazne e-pošte
Povećajte produktivnost zaposlenika
Poboljšajte upravljanje zlouporabom

Što je odlazno filtriranje?

Filtriranje odlazne e-pošte vitalno je za zaštitu reputacije vaše IT infrastrukture i osiguravanje da sva odlazna e-pošta sigurno stiže tamo gdje treba. Ovo će profesionalno rješenje blokirati neželjenu poštu i viruse da napuste vašu mrežu i spriječiti da vaše IP adrese više nikad ne budu na crnoj listi. Štoviše, odlazni filtar SpamExperts pruža vam izvješća i alate za otkrivanje ugroženih računa i zaključavanje korisnika neželjene pošte.

Zašto vam treba?

Je li vaša mreža ikad slala neželjenu poštu bez vašeg znanja? Zbog mrežnih slabosti, gotovo svaki uređaj može biti ugrožen radi prijenosa odlaznog SMTP-a, omogućujući slanje neželjene pošte ili zlonamjernog softvera iz vaše mreže, a da to uopće ne znate! Stoga je presudno da investirate u profesionalno rješenje odlaznog filtra. Održavajte dobru reputaciju svoje tvrtke, zaustavite neželjenu poštu da napusti vašu mrežu i spriječite da budete na crnoj listi tako da vaša e-pošta uvijek stiže tamo gdje je namijenjena.

Arhiviranje e-pošte pruža vam sve ove prednosti...

Uključuje filtriranje dolazne i odlazne e-pošte!
Nikad više ne gubite e-poštu!
Postizanje zakonske usklađenosti
Poboljšati performanse IT sustava
Jednostavno upravljanje zaštitom podataka
Dodan kontinuitet e-pošte, podrška za vođenje dnevnika i jednostavna ponovna dostava
Komprimirana, šifrirana i sigurna arhiva

Arhiviranje e-pošte

Arhiviranje e-pošte čuva i štiti sve dolazne i odlazne poruke e-pošte za kasniji pristup. To je izvrstan način za oporavak izgubljene ili slučajno izbrisane e-pošte, ubrzavanje odgovora revizije, zaštitu e-adresa i privitaka intelektualnog vlasništva, kao i za svrhe 'eDiscovery' svrhe u slučaju parnice.

Zašto vam treba

Očajnički tražite važnu e-poštu od prošle godine, ali čini se da je ne možete pronaći i kao rezultat toga riskirate novčanu kaznu ili gubite važan posao? Spriječite to profesionalnim rješenjem za arhiviranje e-pošte. Arhiviranje e-pošte ključan je alat za očuvanje sigurne sigurnosne kopije sve e-pošte i usklađenost sa zakonom.

Istodobno, kako razmjene e-pošte imaju sudsku vlast i pravno su obvezujuće, poštivanje e-pošte postalo je izuzetno važna briga za organizacije. Stoga je u određenim industrijama obvezno čuvati sigurnu sigurnosnu kopiju svih poruka e-pošte i biti zakonski usklađeni.

Prijavite se i započnite

Odaberite proizvodDodatne opcije2,50 €/mj 57,75 €/god 2,50 €/mj 57,75 €/god 5,00 €/mj 8,76 €/mj

Često postavljana pitanja

Kako radi?

E-pošta se usmjerava putem inteligentnih poslužitelja za samoučenje SpamExperts koji će otkriti i blokirati neželjenu poštu prije nego što uopće stigne do vas.


Koliko je točno filtriranje?

Zahvaljujući svakodnevnoj obradi milijuna e-adresa, naši filtri za e-poštu imaju vodeću stopu u industriji s gotovo 100% točnosti.


Mogu li oporaviti poruke koje se blokiraju?

Da, sveobuhvatna upravljačka ploča s pretraživanjem dnevnika, karantenom i mnogim drugim alatima omogućuje provjeru statusa bilo koje e-pošte koja je prošla kroz sustav.


Koliko traje postavljanje?

Postavljanje je brzo, automatizirano i pokrenut će se štiteći vašu e-poštu za nekoliko minuta.


Što je arhiviranje e-pošte?

E-pošta je danas jako važna, arhiviranjem e-pošte spremate ju na sigurno što osigurava dodatnu razinu sigurnosti.


Koliko e-pošte mogu pohraniti ?

Arhiviranje e-pošte prema zadanim postavkama uključuje 10 GB komprimirane pohrane e-pošte. Ako trebate više prostora za pohranu, mogu se dodati dodatne licence od 10 GB .